• Arla
  • Arla1
  • Arla2
  • Arla3
  • Arla4
Arla Good2Go

Vil du vide mere?

KO
Kontakt Kathrine Obling

Direkte +45 3144 1835  

 

ko@relationmedia.dk

Arla Good2Go

Vi tog med Arlas medarbejdere på gaden hele uge 43 med deres nye Good2Go yoghurter. Det var til stor begejstring for de forbipasserende, som gerne tog et lækkert mellemmåltid med på farten, og for Arla selv, som fik mødt sine forbrugere ansigt-til-ansigt.

I forbindelse med Arlas lancering af deres nye Good2Go yoghurter, ønskede Arla selv at møde forbrugerne. Ved at gå i dialog kunne de komme tættere på og selv høre forbrugernes holdninger til produktet og Arla generelt.

 

Efter Arlas ønsker, udviklede vi derfor et setup med brandede tønder, hvorfra Arlas medarbejdere kunne dele de små lækre mellemmåltider ud. På den måde var vores setup fleksibelt og nemt at flytte rundt med. Vi udvalgte nogle bestemte on-the-go locations, hvor et produkt på farten ville være idéelt; universiteter, banegårde og indkøbscentre.

 

Hele uge 43 tog vi på gaden, og der var højt humør blandt såvel medarbejdere som forbrugere. Vi koordinerede hele indsatsen op til og under selve eventen. Alt fra foliering af kølebiler og produktion af materialer til locations, kørsel af kølebiler og opfyldning af smagsprøver under eventen.

 

De forbipasserende tog glade imod de nye yoghurter, som 180 Arla medarbejdere delte ud. På den måde kom Arla tættere på deres forbrugere og fik samtidig sendt deres produkt godt på markedet.

 

Se her en stemningsvideo fra samplingen på Aarhus Banegård:

 

 

KiMs

KiMs roadshow

Roadtour med indkøbsvogn

Rugfras

RugFras iForm 2014 case

Test din råstyrke til iForm-løb

Aalbæk Specialiteter

Aalbæk

Mobilt køkken på madmesse

Print