• Lipton Roadshow 1
  • Lipton Roadshow 2
Lipton Roadshow

Vil du vide mere?

KO
Kontakt Kathrine Obling

Direkte +45 3144 1835  

 

ko@relationmedia.dk

Lipton

Mange sommerglade kunder forsøgte at vinde lækre Lipton drikkevarer, da de balancerede rundt på vores Rodeo Surfboard i Bilkas varehuse. Liptons Ice Tea fik masser af opmærksomhed med vores store attraktive setup.

Lipton lancerede i forsommeren deres nye Lipton Ice Tea Green Tea. Derfor ville de gerne op til og henover sommeren gøre opmærksom på den nye variant samt promovere de to eksisterende; Lipton Ice Tea Lemon og Lipton Ice Tea Peach. Vi præsenterede derfor forskellige idéer og setups for dem, ud fra hvilke de valgte vores Rodeo Surfboard Roadshow.

 

Idéen var at lave et fedt sommerevent, som inddragede kunderne og samtidig gav dem mulighed for at slukke tørsten med en lækker afkølende smagsprøve. Alle, som kom forbi kunne prøve surf-boardet, og jo længere tid de holdt balancen på boardet, des sværere blev det for dem. De, som surfede bedst, blev noteret på et stort scoreboard, og den, som efter dagens event stod øverst på listen, vandt en stor pakke af lækre Lipton drikkevarer til sin sommerfest.

 

Vi designede og fik produceret alt materialet, samt skaffede al udstyret til eventen. Vores brandere var afsted to og to, så der hele tiden var én til at styre surfboardet og notere på scoreboardet, mens den anden servicerede de kunder, som stod og underholdt sig med at kigge på eller ventede på selv at prøve. Mange kunder morede sig med surfboardet, og endnu flere fik smagt de lækre smagsprøver, så Liptons Ice Teas fik stor opmærksomhed. I alt uddelte vi knap 20.000 smagsprøver.

 

Naturli'

Naturli' plantebil

Grøn plantebil på sommer tour

Leerdammer

Leerdammer

Sjov skattejagt for hele familien

Hellmanns

hellmanns

Burgeropskrifter med øko-mayo

Print