Vi har solgt masser af økologiske smoothies

Hen over sommeren har Naturli’ været på tour med deres grønne plante-salgsvogn. Vi har fundet og indkøbt bil, og vores dygtige personale har serviceret kunderne.

Det har været en stor succes, og Naturli’s økologiske smoothies har hittet blandt kunderne.

 

Salgsvogn på tour

Naturli' Foods er førende på det skandinaviske marked for vegetabilske mejeriprodukter og en frontløber inden for plantebaserede fødevarer i Danmark. De ønskede med nye markedsføringstiltag at sætte fokus på deres produkter på alternative locations. Det endte ud i, at vi indkøbte en fin gammel Citröen HY, som blev om-folieret til en grøn plantebil, som Naturli' har brugt som salgsvogn på sommer touren.

Bilen har været vidt omkring: Smukfest i Skanderborg, Food Festival i Aarhus, Thy Rock, Blokhus Sommermarked og Royal Garden Market i Kongens Have.
Her har vores personale, uddannet i samarbejde med Naturli', solgt lækre smoothies lavet af Naturli's plantebaserede produkter tilsat økologisk frugt. Særligt på Smukfest udfoldede ideen sig som en stor succes. Mange var begejstrede for det sunde alternativ til junkfood, og som dagene gik, spredte budskabet om den lille grøn bil sig som en steppebrand over festivalfolket. De var vilde med produkterne.

 

 

Alternate Text
https://www.youtube.com/watch?v=ecgTQ2rs6rE

 

 

Vi skabte brand awareness

Plantebilen har været en udbredt succes, både hvad angår de solgte produkter, som har været et sundt alternativ til de mange fedtholdige smoothies på markedet, men også som en anderledes måde at møde målgruppen på, en måde hvorpå vi har skabt stor brand awareness.

Skal vi også hjælpe dig til nye markedsføringstiltag og mere levende kommunikation? 

    

 

 

 

Vil du vide mere om casen?

Kontakt: Bjørn Kidmose

Tlf.: 25370804

E-mail: bk@relationmedia.dk

Medarbejderlogin