• Royal Unibrew#1
  • Royal Unibrew#2
  • Royal Unibrew#3
  • Royal Unibrew#4
Royal Unibrew

Vil du vide mere?

KO
Kontakt Kathrine Obling

Direkte +45 3144 1835  

 

ko@relationmedia.dk

Royal Unibrew

Da glade Roskilde-deltagere var på jagt efter drikkevarer, fristede vi dem i to af byens butikker med smagsprøver på Faxe Kondi Booster og Tempt.

Royal Unibrew har over sommeren ønsket at booste deres salg og få et forspring i forhold til deres konkurrenter. I den forbindelse havde vi to sommerglade brandere tilstede i to af Roskildes butikker, hvor de feststemte kunder i forvejen var på udkig efter drikkevarer. Dermed kunne vi i købsøjeblikket påvirke kunderne med de lækre smagsprøver og stærke tilbud.

 

Sideløbende kørte vi lignende aktiviteter rundt omkring i landet med andre Royal Unibrew produkter. Bl.a. kørte vi med Faxe Kondi Free under sloganet "Samme gode smag - helt uden sukker" samt "Drikkevarer for hele familien". Her fik kunderne smagsprøver på Royal Platinum, Royal Shandy og Nikoline Eksotisk.

 

De kolde forfriskninger i den danske sommervarme var yderst attraktive hos de handlende, og vi bidragede dermed til at overbevise kunderne om et Royal Unibrew produkt, hvor de alternativt kunne have valgt et andet, men lignende produkt fra en konkurrent. Derfor medførte vores events en stigning i salgstallene for produkterne.

 

 

Havre Crunch

Havre Crunch kvindeløb

Oase og sampling ved kvindeløb

Senseo

Senseo byt til nyt

Gratis udskiftning af kaffemaskine

Oddset

Maskot Race

Maskot Race i Superligaen

Print