• RugFras iForm 2014 #1
  • RugFras iForm 2014 #2
  • RugFras iForm 2014 #3
  • RugFras iForm 2014 #4
RugFras iForm 2014

Vil du vide mere?

KO
Kontakt Kathrine Obling

Direkte +45 3144 1835  

 

ko@relationmedia.dk

RugFras

RugFras er den råstærke hovedsponsor for iFORM-løbene i Danmark og Sverige. Derfor har vi skabt en sponsorbod, hvor tusinder af børn og voksne har dystet de seneste somre og demonstreret deres kræfter; først omkring sømblokke, sidenhen i en kettlebell konkurrence.

Hver sommer afholder iFORM løb i både Danmark og Sverige, og med RugFras som hovedsponsor har de haft brug for en opmærksomhedsskabende råstærk bod til alle deres løb i såvel Danmark som Sverige. Derfor henvendte de sig til os - som medlem af SSI kunne vi give dem mulighed for at have os som koordinator og eneste kontaktpunkt for hele kampagnen.

 

Vi har udviklet en særlig stand med et råt design, rå materialer og en aktivitet, hvor deltagerne kunne teste deres råstyrke. Deltagerne konkurrerede på tid om at placere kettlebells i forskellige farver og vægtklasser på tilhørende træstammer. Flere deltagere vendte tilbage for at forbedre deres tid, og efter hvert løb blev top 3 vindere kåret hos både mænd og kvinder. 2. og 3. plasen modtog et års forbrug af Rugfras, mens vinderen vandt lækkert løbetøj fra Newline. Ved standen informerede vores brandere desuden deltagere og tilskuere om, at RugFras er et af de mest fiberrige produkter på markedet, fyldt med brændstof.

 

Samtidig blev løberne langs ruten mødt af hujende RugFras heppere med opmuntrende skilte og tilråb. Også ved opløbsstrækningen og mållinjen var vi synlige med hhv. opløbsbannere og beachflag. Med dette store setup har vi altså gentagne gange synliggjort Rugfras i alle dele af iForm-løbet i Danmark og Sverige, og med de mange mini-packs vi har uddelt, er relationen til eventen og stemningen forlænget, også hos de løbere der ikke deltog i aktiviteten.

 

KiMs

KiMs roadshow

Roadtour med indkøbsvogn

Aalbæk Specialiteter

Aalbæk

Mobilt køkken på madmesse

Unilever

Unilever
Sales force

Print