Smagsprøver som fast del af ny-lanceringer

Produktpræsentationer har i mange år været en fast del af Wasas ny-lanceringer og vores samarbejde går derfor langt tilbage.
Det er vigtigt at få præsenteret de nye varianter for forbrugerne i supermarkederne, og give dem lov til at smage og opleve. 

 

Fordi effekten kan måles

Vi har i flere år fået lov til at være en del af Wasas ny-lanceringer ved at uddele smagsprøver på de nye knækbrødsvarianter til interesserede kunder i supermarkederne landet over.

Wasa benytter sig af vores ekspertise inden for produktpræsentationer og vi hjælper til at vi hver gang får skabt den rigtige oplevelse i butikkerne. Vi har uddelt smagsprøver på en række forskellige produkter, og aktiviteterne har i flere tilfælde understøttet Wasas tv- og online markedsføring. Vores unge brandere har smilende mødt butikkernes kunder med bl.a. Wasa Eko, Wasa Surdej Rug, Wasa Små Runde og Wasa Bars og Sandwich.

Alle aktiviteter følges op af en grundig evaluering med salgstal - og netop salgs-tallene er essentielle for at måle successen.

 

Fuld valuta for pengene

Vores personale bliver altid nøje sat ind i produkterne så de har den vigtigste viden, der skal til for at besvare kundernes spørgsmål og give tips til anvendelse. - og på et produkt som Wasa, som er perfekt til både morgenmads og frokost bordet, men også som mellemmåltid, er der masser af anvendelsesmuligheder.

Vi hjælper Wasa med det rigtige set-up i butik, så produkterne altid præsenterer sig bedst muligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du vide mere om casen?

Kontakt: Bjørn Kidmose 

Tlf.: 2537 0804

E-mail: bk@relationmedia.dk

Medarbejderlogin