Vi har alle sammen et ansvar

Hos RelationMedia er CSR forankret dybt i virksomhedsopfattelsen.

Vi arbejder strategisk med bæredygtighed ved at integrere sociale og miljømæssige hensyn som en naturlig del i vores forretning.

Hos os skaber CSR sammenhold

Vi har alle et ansvar - og hos os har det bevidste arbejde med CSR faktisk gjort vores sammenhold endnu stærkere.

Ved at arbejde strategisk med bæredygtighed, integrere sociale og miljømæssige hensyn bedst muligt, sigter vi mod at være med til at påvirke samfundsudviklingen i en bæredygtig retning.
Både lokalt og på den helt store scene.

CSR er mangfoldighed og dyrkelsen af langvarige partnerskaber, noget vi har mulighed for at gøre på tværs af grænserne gennem vores SSI-medlemskab. Det er også et spørgsmål om at stille høje krav til vores leverandører og samarbejdspartnere. Her insisterer vi på, at de er Svanemærkede, FSC-certificerede, BSCI-godkendte og eco-friendly.

 

De små ting gør en stor forskel

Alle vores medarbejdere tager et socialt ansvar og er bevidste om, at de kan gøre en forskel.
Både når vi byder nye medarbejdere fx flexjobbere og praktikanter velkomne i huset - eller vi husker at slukke lyset og kaffemaskinen, når vi går hjem.

Vi har selvfølgelig procedurer omkring bortskaffelse af alt affald - og vi bestræber os altid på at være så bæredygtige som muligt, fx ved at bruge refurbished computere eller når vi sponsorerer Skanderborg Kulturhus, Stafet for Livet og andre lokale begivenheder.

På den måde gør vi en forskel gennem mange små tiltag.

 

Medarbejderlogin