Er det stadig muligt at finde vækst i retail?

Skrevet af d. 16 december 2019

Hvor der er ekspertise og erfaring er der altid mulighed og netop derfor udvider RelationMedia porteføljen med etableringen af RM Consult. De seneste 2 år har RelationMedia arbejdet hårdt for at kunne kvantificere værdien af tiltag, der både direkte og indirekte påvirker salget. Etableringen af RM Consult sker som en naturlig følge af de strømninger, der løber gennem arbejdsmarkedet, hvor flere og flere virksomheder benytter sig af freelance rådgivning. Ved at gøre brug af konsulentbistand kan virksomheder få tilknyttet de bedst kvalificerede og erfarne kræfter på markedet, når komplekse eller konkrete problemstillinger skal løses. Det at kunne drage nytte af profiler, der hver især er førende på deres felt, er en unik mulighed for at skabe vækst og positionere sig i et ellers stagnerende marked.

RM Consult tilbyder freelance-konsulenter på executive niveau, der hver især har en lang erfaring fra de største FMCG virksomheder og retailers i Skandinavien.

Hovedfokus er på strategisk sparring, Key-note speaking og konsulentbistand af kortere eller længere varighed.

Freelance executive consultant, Lars Smidt bidrager:

”Selvom retail ikke viser vækst, er der fortsat et utal af muligheder i at udvikle på den eksisterende forretning bl.a. ved at bidrage til kundeoplevelen. Retail i dag omfatter mange kanaler og med udviklingen af e-handel opstår der altid helt nye muligheder. Der er værdi i at danne sig et stadigt grundigere overblik over kundeadfærd, kanaler og butikker. Hermed kan Key Account Manageren gennem ny inspiration bidrage med idéer og learnings, der kanaliseres over i et bedre kundehold og øget salg.”

 

Mange virksomheder ser det som en stor fordel, at kunne tilkøbe kompetencerne, når der er brug for dem og dermed ikke være bundet af et egentligt ansættelsesforhold. Virksomhederne opnår en langt højere grad af fleksibilitet og kan derved agere mere agilt i forhold til håndteringen af komplekse og konkrete problemstillinger.

Strømningerne går på et øget marked for fleksibel arbejdskraft hvor de rette kompetencer hentes ind når behovet er der.

 

”RM Consult har samlet nogle af de stærkeste profiler inden for dansk detail og derfor er der nu mulighed for at andre virksomheder kan drage nytte af akkumuleret viden indenfor virksomhedsledelse. Kompetencerne favner bl.a. specialviden indenfor alt fra omkostningsoptimering og virksomhedsstrategi til drift af kæder. Gennem strategisk sparring øger vi indsigten i et kompleks retail marked og tilbyder derfor en unik service. Det var oplagt for RelationMedia, at næste forretningsben skulle være indenfor konsulentbistand, eftersom detailmarkedet oplever store udfordringer, hvor fysiske butikker er under dagligt pres. Vi tilbyder vores kunder en klar fordel for at positionere sig på markedet og udnytte virksomhedens strategiske muligheder.
udtaler CEO RelationMedia, Christian Goldschmidt.

 

”Som en del af RM Consult får jeg mulighed for, at bidrage til en vifte af kompetente rådgivere, som favner hele paletten af support omkring en given virksomhed. Personligt håber jeg, at min erfaring kan bidrage til resultatoptimering hos vores kunder og hjælpe dem til at tænke ud af boksen gennem workshops, coachingsessions og mentorship sparring.”

Udtaler Freelance executive consultant, Brian Seemann Broe

 

Dansk detail undergår store forandringsprocesser og alle gør deres bedste for at navigere i en omskiftelig verden. For at sikre at forretningsmodellen er tilpasset den aktuelle markedssituation søger flere virksomheder kompetencer, der understøtter forandringsprocessen og det er med til at styrke behovet for ekstern rådgivning.

Læs mere på RMConsult.dk 

Medarbejderlogin