Ny CEO i RelationMedia A/S

Skrevet af d. 24 september 2018

RelationMedia fortsætter udviklingen og præsenterer ny CEO  

Christian Flamand Goldschmidt, tidl. Global Direktør for Strategi hos Carlsberg Group, tiltræder som Administrerende Direktør i RelationMedia pr. 1/10-18. Ole Norré , ejer af RelationMedia, overlader Christian med stafetten og vil fremadrettet agere bestyrelsesformand i selskabet samt Executive Board medlem i Sales Services International. Ole Norré udtaler: 

”Dét at Christian overtager titlen som CEO kommer helt naturligt, da han har gjort et fantastisk stykke arbejde siden sin start hos RelationMedia. Christian har lykkedes med at udbygge og tilføje nye kompetencer til RelationMedia, samt er godt på vej til at fordoble RelationMedias størrelse. Jeg har fokuseret på opkøb, internationalisering og strategiske partnerskaber efter Christian er trådt ind i RelationMedia."

Christian Flamand Goldschmidt startede hos RelationMedia d. 1/4-17 som Chief Commercial Officer, med hovedansvar for at få nye kunder til RelationMedia. Christian tilføjer: 

”RelationMedia er en virksomhed i rivende udvikling. Siden min start har vi opkøbt Danmarks største virksomhed indenfor mystery shopping, ShopTimizer, vi har startet kontor i København, opstartet reklamebureau (Relevant) og tilføjet en masse nye kunder. Jeg er beæret over at få ansvaret for hele RelationMedia og glæder mig til den fortsatte rejse”.

Medarbejderlogin