RelationMedia’s forretningsben, Shoptimizer starter op i Tyskland!

Skrevet af d. 01 november 2019

Shoptimizer har indgået en joint venture-aftale med RelationMedia´s partnervirksomhed i Tyskland, TMS Trademarketing services GmbH.

Siden RelationMedia opkøbte Shoptimizer i januar 2018 har forretningen oplevet en massiv vækst. Business insights området har stigende interesse blandt kunderne på det danske såvel som det internationale marked.

RelationMedia har i mere en 10 år været medlem af Sales Services International (SSI) Som består af markedsledende bureauer i alle verdens lande. Her har der været stor interesse omkring opkøbet af Shoptimizer, som har tilføjet en ny dimension til RelationMedia med særlig fokus på Business insights.

”Vi er utrolig glade for kunne indgå en Joint venture aftale med en virksomhed som TMS, der har en størrelse på +100 mil euro. TMS er en Trusted partner gennem mange år, og er dermed et naturligt valg i udvidelsen til Tyskland” udtaler CEO for RelationMedia, Christian Goldschmidt.

Tyskland er et strategisk vigtigt område i Shoptimizer ’s vækststrategi, og selskabet tager nu et skridt mod en udvidelse af sin forretning uden for Danmark.

 

"Vi glæder os over at have indgået samarbejde med TMS, som har stor erfaring med retail og har et meget omfattende FMCG-netværk i Tyskland med adgang og relationer til de største forhandlere og brands" udtaler Director for Shoptimizer Rasmus Damgaard.

 

TMS har i dag ikke et stort fokus på Business insights, og ser dette som en udvidelse af deres services mod deres kunder.

”Med indgåelsen af Joint venture aftalen med Shoptimizer tilføjer vi en vigtig service ud mod vores kunder. Business insights spiller en stigende vigtig rolle for vores kunder, hvor det er vigtigt at kunne træffe beslutninger baseret på fakta fra deres kunder”, siger Mark Nitschke, Managing Director hos TMS.

Shoptimizer internationalt

Shoptimizer har gennem mange år været medlem af MSPA, der er en brancheorganisation for virksomheder, der arbejder i Mystery Shopping-branchen. Herigennem har Shoptimizer i mange år løst opgaver i Tyskland samt i resten af verden for både danske samt udenlandske kunder.

”Tyskland er et meget spændende og utroligt stort marked. Gennem samarbejdet med TMS kan vi nu tilbyde tyske virksomheder information og værktøjer, der sætter dem i stand til at forstå deres kunder og identificere de konkrete faktorer, der har betydning for, om deres kunder køber, kommer igen, og om de anbefaler andre at handle hos dem” udtaler Director for Shoptimizer Rasmus Damgaard.

For yderligere information

CEO RelationMedia – Christian Flamand Goldschmidt – CFG@RelationMedia.dk – 41792879

Director ShopTimizer – Rasmus Damgaard – RD@ShopTimizer.dk – 22168844

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RelationMedia beskæftiger 65 medarbejdere og 4.500 freelancere. RelationMedia varetager opgaver inden for Field services (salgskonsulenter og merchandising), sampling & produkt demo, business insights (ShopTimizer) og BTL marketing (Relevant).

RelationMedia A/S
Godthåbsvej 79, 8660 Skanderborg

www.RelationMedia.dk - www.linkedin.com/company/relationmedia-a-s/

www.Relevant.dkwww.linkedin.com/company/relevantagency/

www.ShopTimizer.dk - www.linkedin.com/company/shoptimizer/

Medarbejderlogin