Relevant BTL bureau springer ud i sommervarmen

Skrevet af d. 21 august 2018

”Beslutningen om at tilføje flere BTL marketing kompetencer til RelationMedia, i form af Christian Schønnemann, har været startskuddet til et mere selvstændigt bureau. Disse kompetencer skulle bygge på dem som vi i forvejen havde/har i huset i form af den dygtige Kathrine Obling. Vi er rigtig glade for at vores kunder har taget godt imod den rejse som vi er påbegyndt og sætter nu endnu mere strøm til” udtaler CCO, Christian Goldschmidt.


På det seneste er der blevet oprustet med tilkomsten af den kreative seniorkraft, Søren Møller, og nu tager afdelingen skridtet videre med en selvstændig strategi som BTL-bureau. I den forbindelse er der blevet ansat endnu en erfaren herre, Tommy Karecki, der blandt andet har haft daglig gang i Recommended, Kindly og Nørgaard Mikkelsen.
Beslutningen om at gå selvstændig kommer i kølvandet af en god start for afdelingen, der blandt andet har Arla, Nestlé og Royal Unibrew på kundelisten.  
“Vi har haft en rigtig stærk start, men ser også et behov for, at vi står mere selvstændigt i RelationMedia. Vi kan se et stort behov for dygtige BTL-bureauer, der kan tænke stærke kreative koncepter og på tværs af kanaler, hvilket er det som vi er utrolig stærke til. Det vil vi gerne have kommunikeret klarerere og derfor har vi valgt at træffe den strategiske beslutning om at gå selvstændigt,” forklarer Christian Schønnemann.


Bureauets navn er Relevant, fordi der altid arbejdes efter mantraet at skabe løsninger, der er relevante for brand og kunder, hvilket er altafgørende når man arbejder med BTL og med det direkte møde med forbrugerne.


”Relevants udspring under RelationMedia paraplyen er et led i en større strategisk forvandling hos RelationMedia, hvor der er behov for at få kommunikeret, mere klart, hvilke services vi kan tilbyde vores kunder. Denne rejse vil fortsætte med RelationMedias andre ben – Field Services, Business Insights & Demo/Sampling.” Udtaler Chief Commercial Officer, Christian Goldschmidt.


Du kan læse mere om Relevant på www.relevant.dk og følge rejsen på Facebook:
https://www.facebook.com/Relevantagency/

Medarbejderlogin