Godthåbsvej facade
Om os

RM vil være en innovativ relation marketing partner, der kan udvikle, aktivere og accelerere kundernes placering i markedet ved hjælp af kreative kampagner, der eksekveres effektivt i høj kvalitet med dokumenterede resultater.

Vil du vide mere?

ON
Kontakt Ole Norré

Mobil +45 2393 0303

 

on@relationmedia.dk

 

Om RelationMedia

Vi insisterer på at levere løsninger af høj kvalitet – vi vil være bedre i morgen end i dag. Derfor er vi siden 1999 vokset og har udvidet, så vi i dag kan sige, at vi er Danmarks førende fuldservicebureau indenfor detailbranchen; shopper promotion, events og grafisk design, sales forces, merchandising og dataindsamling.

Det kræver en stærk tilstedeværelse i detailleddet at få en optimal effekt af jeres markedsføringstiltag. Her kan vi træde til. Vi har skabt adskillige stærke kampagner og events, fyldt utallige hylder og indsamlet data i massevis. Resultat? Øget tilstedeværelse, øgede salgstal og positive, mere loyale kunder. Vi vil strække os en ekstra mil for at levere den ydelse, som overstiger jeres forventninger.

 

Vi har et solidt kendskab til det danske FMCG-marked og et tæt samarbejde med landets butikskæder. Også internationalt har vi et stort branchekendskab, særligt gennem vores medlemsskab i SSI, Sales Service International. Som eneste danske virksomhed i netværket kan vi udføre aktiviteter for jer i resten af Europa.

 

Vores 30 fuldtidsansatte sidder på hovedkontoret i Skanderborg. Vi har en bred vifte af profiler og dermed en stor know-how til forskelligartede opgaver. Vi er fordelt på tre afdelinger: Fieldservice, Promotion og Greenhouse. Desuden har vi en stor gruppe af dygtige, engagerede freelancere tilknyttet, som repræsenterer jer og os i felten. Derfor kan vi altid finde personale, som passer til jeres brand og målgruppe.

 

Uanset hvilken opgave I har brug for at få løst, kan vi være med fra start til slut. Fra konceptudvikling og design til eksekvering og evaluering. Fra rådgivning og indsalg af jeres produkter til merchandising og dataindsamling i butikkerne.

Hvad kan vi gøre for jer?

Print