• Maskot Race top
  • Lays Distortion #1
  • RugFras iForm 2014 #1
  • Havre Crunch kvindeløb #1
  • Havrefras Overraskende Sjov Shopper Promotion #1
RM Greenhouse

Facts

• Markedsføring via events tilfredsstiller kundens sanser og giver en personlig oplevelse.


• En oplevelse er mere virkningsfuld og huskes bedre end markedsføring via annoncer.


• Markedsføring via events giver et tættere forhold til de kunder, man allerede har, og skaber nyhedsværdi, der kan tiltrække nye.


• Kunder der benytter events som del af markedsføringen får rig valuta for pengene.


• En succesfuld event stiller krav om kreativitet, kvalitet og ikke mindst proffesionel projektstyring.

Vil du vide mere?

KO
Kontakt Kathrine Obling

Direkte +45 3144 1835  

 

ko@relationmedia.dk

Idéer og oplevelser

Vores fokus ligger på at skabe særlige oplevelser, der styrker den langvarige relation mellem jeres produkt/brand og kunderne.

Greenhouse er RelationMedias afdeling for design af oplevelser, der tager afsæt i Jer, virksomheden og jeres brand. Vi tilbyder idé og konceptgenerering og udarbejder målgruppespecifikke kampagner, aktiviteter, oplevelser og nye forretningsområder mm. I forlængelse af en kampagne, kan vi også hjælpe jer med design og udvikling af POS materiale.

Viften er bred - ligesom vores erfaring.

Vores kreative team har flere års erfaring med at udvikle og lede succesfulde projekter for flere af landets store virksomheder. Alle vores idéer og koncepter bygger på et indgående  kendskab til nutidens forbruger, og de virkemidler, der påvirker tilknytningen til et produkt. Vi hjælper jer med at markedsføre produkter ved at give relevant og værdifuldt indhold til forbrugerne og på den måde skabe en længerevarende og meningsfuld relation til kunderne.

 

Vi arbejder ud fra en løs idéformulering, et konkret brief eller en fastlagt kampagne. Vi tager imod enhver udfordring med entusiasme, knytter os tæt til jeres organisation, hvis I ønsker det, og varetager rutineret projektledelsen fra A - Z.

 

Ønsker I rådgivning og sparring eller en kreativ vinkel på jeres øvrige markedsføringstiltag? Ring til os eller kom forbi til en kop kaffe og hør hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe langvarig kundeloyalitet og mersalg.

 


GreenDay Workshop

Vi tilbyder workshopdage, såkaldte Greendays, hvor vi sammen kommer frem til nye og overraskende løsninger på én eller flere problemstillinger fra jer. Igennem workshoppen indsamler vi viden om jer, virksomheden og den opgave, vi skal løse.

 

Idéerne præsenteres for jer og i fælles dialog, udvælges den bedste idé til videre konceptudvikling og udførelse. Resultaterne af en workshop samler vi i et idékatalog eller en rapport til anvendelse internt i jeres organisation.

 

Havrefras

Havrefras Overraskende Sjov Shopper Promotion

Aktivering af on-pack kampagne

Castello

Castello Alps Selection Shopper Promotion

Produktlancering af Alps Selection

Livol & Gerimax Event

Livol Gerimax Event Promotion

Håndboldevent for hele familien

Print