Styrk forbrugernes relation til dit brand

I dag er forbrugerne yderst kritiske. Når de skal engageres i et brand eller produkt, søger de en personlig og gerne unik oplevelse, der tilfredsstiller deres sanser. Et område RelationMedia er eksperter på.

 

 

 

 

Above eller below the line markedsføring

’Above the line’ markedsføringsaktiviteter, som reklamer i tv og radio og offline-medier så som aviser og magasiner, har i mange år været rygrad i mange virksomheders markedsføring. Mens disse traditionelle markedsføringskanaler mister effekt, stiger fokus på ’below the line’ aktiviteter – markedsføring der giver forbrugerne nye oplevelser og stimulerer deres sanser, så de husker og bygger relation dit brand.

Den levende markedsføring bidrager til større brand awareness og stærkere brand building, hvorfor du med fordel bør overveje at kommunikere på nye måder.

Gør forbrugerne til en del af din fortælling

Med udgangspunkt i dit brand og målgruppe afholder RelationMedia fokusgrupper for at give et nuanceret og dybdegående indblik i målgruppens adfærd og behov. Dette for at øge dit kendskab til din målgruppe og for at skabe de helt rigtige oplevelser og events.

Ud over at skabe en fed oplevelse, så sørger vi også for at det visuelle indtryk matcher dit brand og dets værdier. Vores dygtige grafikkere kan hjælpe med alle former for grafisk design.

Promovering af dit produkt kan ske i mange skalaer – fra sampling af vareprøver i et simpelt set-up til events i alle størrelser. Vi tilrettelægger ud fra dit budget og ønsker.

 

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning inden for?
SAMPLING          GRAFISK DESIGN          EVENTS


Løft din markedsføring med viden og samarbejde

Ud fra et indgående kendskab til dit brands målgruppe og deres værdier kan vi sammen skabe kreative løsninger, der øger brand awareness og giver forbrugerne en unik oplevelse med dit produkt.

Lad RelationMedia varetage hele processen og projektledelsen fra A til Z, eller brug os som sparringspartner på enkelte services. Det afhænger af dit eget setup og dine behov.
 

Hos os kan du få:

     ●  Idé- og konceptudvikling

     ●  Grafisk design og POS-materialer

     ●  Rekruttering og briefing af personale

     ●  Koordination og logistik omkring lokationer og materialer

     ●  Eksekvering og grundig evaluering

     ●  Afrapportering og data

 

Desuden tilbyder vi at arrangere kreative workshops med din virksomhed, hvor du og dine kollegaer bidrager til idé- og konceptudviklingen af jeres markedsføring. Sammen udtænker og udvikler vi stærke brand building aktiviteter, der giver dine forbrugere en fantastisk oplevelse.

 

 

 

 

Lad os sammen styrke forbrugernes relation til dit brand

Ring til mig - jeg er klar til at byde ind med nye ideer til, hvordan vi får markedsført dit produkt gennem den rigtige oplevelse.


Kontakt: Kathrine Obling

Tlf.: 3144 1835

E-mail: kathrine@relevant.dk

Medarbejderlogin