Boost dine salgstal

For at skabe øget salg skal dit brand gøre en forskel i købssituationen, og dine produkter skal være tilgængelige. Ellers risikerer du, at forbrugerne lægger deres penge hos konkurrenterne.

Du kan sikre dig større adgang til forbrugerne og dermed en større andel af salget, men det kræver en indsats. Når du er i gang, så gør noget velovervejet, så forbrugerne end ikke behøver overveje, om de skal vælge dit produkt eller et andet.

 

  

Vær til stede i købsøjeblikket

Dit produkt skal ende i forbrugernes indkøbsvogn. Her handler det om at gøre en forskel i købssituationen, lige når forbrugeren skal til at vælge.

For at sikre dig en bedre hit-rate, skal butikken eksponere dit produkt bedst muligt. Overlader du arbejdet til butikkens personale, tager de sig ikke kun godt af dit brand, men også af dine konkurrenter. Vælger du i stedet at kalde eksterne kræfter ind, har de til gengæld kun øje og interesse for dine produkter.

Merchere sørger for, at dine produkter faktisk er på hylderne og er lette at få fat i, mens et dedikeret salesforce hjælper dig med at opbygge en god relation til den enkelte butik og sælge dine produkter og koncepter rigtigt ind.

Du kan også aktivere dit produkt med en produktpræsentation i butikken. Når forbrugerne først har smagt på din vare eller set den i brug, har du helt op til 60 % større chance for, at de efterfølgende køber dit produkt.

Det var den chance, Knorr ville udnytte. Derfor har de valgt os til at aktivere forbrugerne med et roadshow. En beslutning der har haft en stor effekt på deres salgstal. Knorr øgede sit salg med 300 % de dage, hvor Knorr roadshowet besøgte landets supermarkeder.


 

Skal vi hjælpe dig med den rigtige løsning inden for?

MERCHANDISING      PRODUKTPRÆSENTATION          SALESFORCE

 


Få hjælp til at booste dit salg

Du kender dit produkt og din virksomhed, vi kender FMCG-branchen og detailhandlen. I samarbejde kan vi booste dit salg med effektive tiltag og en struktureret tilgang til salgsarbejdet.

 

Hos RelationMedia kan du vælge mellem en række forskellige salgstiltag:

     ●  Rådgivning om aktiviteternes omfang, tidsramme og logistik

     ●  Booking og uddannelse af personale

     ●  Udsendelse af information til lokationer

     ●  Logistik omkring varer og andet materiale

     ●  Eksekvering og grundig evaluering

 

Inden du beslutter dig for model og metode, tager vi gerne en snak med dig om din virksomheds behov. Baseret på dit nuværende setup.


 

 

 

Jeg kan hjælpe dig med dine salgsudfordringer

Ønsker du sparring på, hvordan salget kan øges på dine produkter? Giv mig et uforpligtende opkald og lad os vende de muligheder vi kan tilbyde.


Kontakt: Jarl Vestergaard 

Tlf.: 9388 3088

E-mail: jv@relationmedia.dk

Medarbejderlogin