Grafisk Design
- fortæller historien

Bag ethvert succesfuldt brand står der et stærkt kreativt team. En flok, der i fællesskab har fundet ud af, hvordan brandet bedst muligt bliver visualiseret. Her spiller grafisk design en afgørende rolle for fortællingen, der skal få folk til at huske brandet.

 

 


Grafisk design er med på hele rejsen

Uanset hvor du er på din brandingrejse - om du skal i gang med at lancere et nyt produkt eller du vil puste nyt liv i dit brand, er det vigtigste at vide, hvordan du rammer din målgruppe.

Her kan du sparre med RelationMedia. Vi sammensætter det helt rigtige team til dig, som arbejder målrettet med netop din opgave. Først finder vi sammen ud af, hvad din reelle
marketingudfordring er.

Det kunne være, du gerne vil udbrede kendskabet til dit produkt med et event eller du har brug for en iøjnefaldende produktpræsentation for at tiltrække handlende i supermarkedet.

Når først dit mål er klart, leverer vi et idekatalog, som er baseret på vores fælles brainstorm samt vores in-house viden om målgrupper, produkter og lanceringer. Vi inkluderer en
visualisering af det færdige grafiske design samt konceptbeskrivelser og budget. Nu har du noget at vælge ud fra - med sparring fra os, når du har brug for det.

Har du allerede en designmanual, som skal overholdes? Med den i hånden kan vi udarbejde et design, der matcher dit brand og samtidig virker til lige præcis den aktivitet, du har valgt som reklamefremstød.

 Grafisk design favner bredt

RelationMedia laver grafisk design til alt fra POS-materialer, over foliering af mobile enheder til det, der er meget vildere. Hos RelationMedia sørger vi for, at dit grafiske design matcher dine krav til udformning og som samtidig sikrer dig god brandværdi.

Vi har fx hjulpet Knorr med at inspirere kunder i en lang række supermarkeder til at bruge Knorrs produkter på nye måder. Det endelige resultat blev et roadshow, der ikke blot øgede de handlendes brand awareness, men også sikrede nogle helt fantastiske salgstal.

Rugfras skulle promoveres som det sunde alternativ til morgenbordet. Idekataloget til den opgave rummede bl.a. en folieret campingvogn med indbygget photobooth, sjove gimmicks til de mange besøgendes billeder og meget andet, der fortalte historien om brandet.

Grafisk design handler om brand-aktivering

Når du vil aktivere dit brand og skabe en historie som din målgruppe husker, står du meget stærkere med et gennemtænkt grafisk design. Når du er i gang, kan du samtidig bruge os til at finde ud af, hvor du bedst rammer din målgruppe, og hvordan din event skal designes, så det hele spiller sammen.


 

 

 

 

 

Hvilke grafiske design opgaver kan vi hjælpe dig med?

Om det er tilpasning af design, udarbejdelse af POS materiale eller større design opgaver, så kan du altid ringe til os.


Kontakt: Bjarke

Tlf.: 3177 8782

E-mail: bp@relevant.dk

 

Medarbejderlogin