Salesforce
- få styr på dit salg

Stadig flere virksomheder står i et dilemma, hvor de skal beslutte sig for, om det kan svare sig selv at have sælgere ansat, som skal lave andet og mere end blot at sælge. Det kan ikke længere svare sig at have både sælgere, servicekonsulenter og merchere ansat in-house.

Men hvad gør du så, når du samtidig ved, at butikkerne heller ikke har så mange folk på gulvet som før?

 

 

Hvordan bruger du et eksternt salesforce?

Først og fremmest skal du have styr på, præcis hvilken løsning du har behov for. Sammen afklarer vi, hvilke opgaver et salesforce skal løse for dig - og hvordan det skal skrues
sammen med evt. andre services.

RelationMedia kan levere alt fra timelønnede merchandisere, der kommer ud i forbindelse med kampagner og sørger for, der er varer på hylden, over fastansatte servicekonsulenter, der sørger for den daglige vedligeholdelse af dine hyldemeter til juniorsælgere og sælgere.

For nogle af vores kunder leverer vi et salesforce, der håndterer alt fra direkte salg ind til butikken, fx af ekstra produktdemonstrationer eller displays. De sørger også for, at dine
aftaler bliver overholdt i de enkelte butikker, fx at alt er klar til din særlige event, eller at der er ekstra varer på hylderne, når dine produkter er på udsalg.

Det kan godt virke lidt overvældende, og det er ikke sikkert, du har brug for det hele. Alt efter hvad du selv har af personale til rådighed, kan vi supplere din eksisterende salgsorganisation eller levere et komplet salesforce til dig.

 


Kombiner dit eget salesforce

Du kan vælge den helt nemme løsning, nemlig at lade os håndtere den daglige kontakt til medarbejderne. Her skal du blot oplyse os om, hvilke butikker, du har en aftale med, hvornår hvilke kampagner kører og hvad du ellers har brug for. Derfra klarer vi den daglige koordinering af sælgerne.

Den nemme løsning kan køre under dit eget brand. Her står medarbejderne, der kommer ud i butikken, på vores lønningsliste, men udadtil er de dine ambassadører, som dine kunder udelukkende ser som repræsentanter for dit brand.

Du kan også vælge en næsten identisk løsning, hvor du selv klarer den daglige koordinering af dit salesforce. Her sørger vi for, at dit salesforce har biler til rådighed, får løn til tiden og at alle de lavpraktiske ting er på plads. 

Endelig kan du bruge os ad hoc. Her kan det være, du ønsker at få et salesforce til at besøge bestemte butikker - en løsning der er meget brugt, når et brand ønsker at komme ind på et nyt marked. Du køber timelønnede medarbejdere ind til at sælge dit produkt og vurderer selv, om du har brug for mere eller mindre.


 

 

 

Hvordan ser dit optimale salesforce ud?

Har du brug for fleksibel hjælp eller en fast ordning? Jeg kan rådgive dig til den bedste løsning, og er kun et opkald væk.


Kontakt: Jarl Vestergaard

Tlf.: 9388 3088

E-mail: jv@relationmedia.dk

Medarbejderlogin