SSI sikrer dit brand international rækkevidde

Som medlem af SSI - Sales Services International - kan RelationMedia tilbyde dig en unik indgang til en international salgs- og markedsføringsplatform. I samarbejde med vores dygtige kolleger i udlandet, har vi mulighed for at brede dit brand ud på den internationale scene.

Vores ejer Ole Norré, sidder med i SSIs Executive Board som repræsentant for Norden.
Det er blandt andet vores innovative tilgang til salgs- og marketingaktiviteter for vores kunder, der har sikret os den plads.

 

Besøg SSI's hjemmeside

 

 

Det kan du bruge SSI til

SSI er den ultimative portal til de europæiske markeder for din organisation. Sammen med RelationMedia har du muligheden for at række langt ud over Danmarks grænser med bare et enkelt kontaktpunkt. Det er noget Rugfras i høj grad har draget fordel af.

Du kan sætte os i gang med en international kampagne og være sikker på, at vi finder de helt rigtige samarbejdspartnere i de enkelte lande, der skræddersyr løsningerne på baggrund af deres omfattende viden om deres eget marked.  

 

Derfor betyder SSI noget for dit brand

SSI er meget mere end en markedsførings platform. Det er et sted, hvor vi høster viden og kan udvikle nye banebrydende brandingmetoder på tværs af grænserne. For dig har det den store fordel, at du altid får det nyeste nye, når du arbejder sammen med os.

Hos SSI kan du trække på den internationale rækkevidde, når det handler om salesforce, merchandising, events, sampling, mystery shopping og meget mere. Du behøver ikke selv kontakte virksomheder i de enkelte lande, det gør vi for dig, når først din kampagne er på plads. Vil du vide mere om SSI, kan du besøge deres hjemmeside her.

Vi hjælper dig med at vurdere, hvad der skal til og sammen med vores SSI-partnere finder vi den bedste løsning til dig, både i Danmark og udlandet.

Vil du slippe for alt det administrative? RelationMedia hjælper dig med en skræddersyet løsning, så du kommer ud på den internationale scene.

 

 

 

Jeg kan hjælpe dig med et Europæisk setup

Ønsker du sparring eller hjælp til kun ét kontaktpunkt på dine aktiviteter i hele eller dele af Europa? Giv mig et uforpligtende opkald og lad os vende de muligheder vi kan tilbyde.


Kontakt: Christian Flamand Goldschmidt

Tlf.: 4179 2879

E-mail: cfg@relationmedia.dk

 

 

Medarbejderlogin